ANDRZEJKI  2016

                                26.11.2016

Kolacja: godz. 20:00

- Pieczeń wieprzowa podawana z kluskami śląskimi oraz sałatką wiosenną

 Przekąski:

- Galantyna drobiowa pod auszpikiem

- Sałatka Happy Day

- Śledzik Happy Day

- Roladka z szynki z nadzieniem serowo – chrzanowym

- Pieczywo

 Napoje:

- Bufet kawowy

- 1l. soku na parę

- Wódka do kupienia w barze 30 zł. Butelka

- Oprawa muzyczna D.J.  od godz. 20:00 do 3:00

 

                                                                    Cena od osoby 90 zł.

 

SYLWESTER 2016

Kolacja:

- Roladka drobiowa z nadzieniem serowo – szpinakowym podawana z aromatycznym ryżem i warzywami na gorąco

Przekąski:

- Sałatka śledziowa

- Półmisek mięs pieczystych

- Nadziewana roladka z szynki

- Tymbaliki drobiowe

- Pasztet szefa kuchni z nutką żurawiny

- Sałatka meksykańska

- Smalec Happy Day + ogórki kiszone

- Pieczywo

Dania gorące :

- Płonąca wieprzowina na kapuście zasmażanej podawana z ziemniakami bamberskimi

Napoje:

- Bufet kawowy

- Sok bez ograniczeń


- Wódka 0,7l na parę

- Butelka wina musującego na cztery osoby

- Oprawa muzyczna D.J.

                                                                          Cena 350 zł. od pary

                                                                     ( 20:00 – 4:00 )

Licznik gości

  • Gości na stronie: 0
  • Odsłon łącznie: 0